pasty

sobota, 07 lipca 2012

... pasta z podbrzuszem łososia : )

Pewnie też macie takie momenty, kiedy otwierając lodówkę myślicie: "co by tu zjeść innego niż zwykle" lub "nie ma tu nic ciekawego".. W takich momentach zawsze ratują mnie wszelkiego rodzaju pasty. Lubię w nich to, że są łatwe i szybkie, idealnie sprawdzają się jako alternatywa dla tych "suchych" kanapek :). Na dziś przygotowałam pastę z łososiem : )

 

Składniki:

  • 20 dag łososia (ja najczęściej używam podbrzusza)
  • 2 cebule
  • mały słoik ogórków konserwowych
  • 5 jaj
  • koperek
  • 2 łyżeczki chrzanu
  • 2 łyżki majonezu

 

Wszystkie składniki kroimy drobno (mi pomógł w tym blender :)), mieszamy z majonezem i chrzanem.

 

pasta

pasta

10:09, anielova , pasty
Link Komentarze (1) »
| < Lipiec 2017 > |
Pn Wt Śr Cz Pt So N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Durszlak.pl
Lista Blogów Kulinarnych