pasty

sobota, 07 lipca 2012

... pasta z podbrzuszem łososia : )

Pewnie też macie takie momenty, kiedy otwierając lodówkę myślicie: "co by tu zjeść innego niż zwykle" lub "nie ma tu nic ciekawego".. W takich momentach zawsze ratują mnie wszelkiego rodzaju pasty. Lubię w nich to, że są łatwe i szybkie, idealnie sprawdzają się jako alternatywa dla tych "suchych" kanapek :). Na dziś przygotowałam pastę z łososiem : )

 

Składniki:

  • 20 dag łososia (ja najczęściej używam podbrzusza)
  • 2 cebule
  • mały słoik ogórków konserwowych
  • 5 jaj
  • koperek
  • 2 łyżeczki chrzanu
  • 2 łyżki majonezu

 

Wszystkie składniki kroimy drobno (mi pomógł w tym blender :)), mieszamy z majonezem i chrzanem.

 

pasta

pasta

10:09, anielova , pasty
Link Komentarze (1) »


Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Durszlak.pl
Lista Blogów Kulinarnych